Home / Actual / Școli cu toalete în curte: Săcele pe o listă a “rușinii” alături de Cața și Halchiu

Școli cu toalete în curte: Săcele pe o listă a “rușinii” alături de Cața și Halchiu

UPDATE: Scoala GimnazialaNr. 1 Sacele are la un singur corp din 7 toaleta in curtea scolii. Acest grup sanitar este amenajat corespunzător.

Școala Gimnazială Nr. 1 din Săcele sau Școala Gimnazială din Hălchiu încă au grupuri sanitare în curte, însă aceste amenajări sunt racordate la rețelele de apă și canalizare, conform informațiilor de la IȘJ Brașov.

Alături de acestea, unitățile de învățământ din localitățile Cața, Ungra, Jimbor și Mercheașa încep noul an școlar cu toalete „tradiționale” în curte și fără canalizare și fără apă curentă.  

Bilanțul, o adevarată listă a rușinii și a subdezvoltării, a fost făcut ieri, pe 5 septembrie, de șeful Inspectoratului Școlar aș Județului Brașov, prof. Ariana Bucur.

Aceasta a afirmat că un caz special este la Cața, acolo unde exista un container cu grupuri sanitare, adus în perioada februarie – martie, care, nici la acest moment, nu este pus în funcțiune.

Poluarea din Săcele! O fotografie cât 1000 de cuvinte!

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia