Home / Actual / Alphaville a demarat lucrările la etapa a II-a din proiectul Arena (FOTO)

Alphaville a demarat lucrările la etapa a II-a din proiectul Arena (FOTO)

La sfârșitul anului 2018, Alphaville, divizie a grupului de firme Alber Holding, s-a angrenat în proiectul Arena, reuşind astfel să pună bazele unui nou proiect imbiliar autentic ce restabileşte limitele inovaţiei și ale profesionalismului.

Vestea bună este că, la nici un an de la lansare, Alphaville a demarat lucrările la etapa a II-a ce cuprinde 123 de apartamente cu predare în 2021.

Acest lucru a fost posibil deoarece execuția primei faze a proiectului evoluează rapid, 50% din cele 109 apartamente ce urmează a fi gata în 2020 fiind deja vândute.

Alphaville Arena este un proiect ce va fi livrat în etape astfel: faza I cu 109 apartamente și un centru educațional tip after-school (în 2020), faza a-II-a cu 123 de apartamente (2021) și faza a III-în 2022.

Apartamentele din Alphaville Arena sunt dotate cu sistemul “smart home”, respectiv casa care poate fi controlată de la distanță și permite beneficiarilor să regleze cu ajutorul smartphone-ului căldura, electricitatea sau senzorul pentru detectarea umidității si alte funcții suplimentare.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia