Home / Actual / Curățenia din Poiana Angelescu a durat 24 de ore. Iată de ce?!

Curățenia din Poiana Angelescu a durat 24 de ore. Iată de ce?!

După ce v-am relatat și noi prin materiale foto cum un grup de tineri inimoși s-a apucat să igienizeze în mai multe zile consecutive zona Poiana Angelescu, reușind să strângă câțiva saci cu gunoi … ei bine … curățenia acolo a durat 24 de ore.

Asta deoarece deși în zona scenei unde se organiza odinioară Sântilia participanții la curatenie au strâns mizeria și au măturat inclusiv cojile de seminte aruncate pe jos, o zi mai tarziu, câțiva saceleni “harnici” și-au bătut joc de munca acestora si au facut din nou cum era … înainte de efortul voluntarilor. (foto sus) 

Semințe, pachete de țigări și mucuri aruncate pe jos, cutii de bere … un peisaj dezolant!

“Aceasta este Mulțumirea câtorva cetățeni după acțiunea noastră de ieri dimineața (n.r. 5 septembrie). Apelam cu aceasta ocazie la toți cei ce frecventează Poiana Angelescu și ii rugam frumos sa mențină curățenia. Mai mult de atât din păcate nu putem face. Speram ca mesajul nostru sa ajungă la cât mai multe persoane!”, spun inițiatorii curățeniei din zona.

Să auzim îndemnul lor!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia