Home / Actual / Școala Gimnazială Frații Popeea Nr. 4 din Săcele a participat cu 4 reprezentante în Macedonia în cadrul unui proiect Erasmus+

Școala Gimnazială Frații Popeea Nr. 4 din Săcele a participat cu 4 reprezentante în Macedonia în cadrul unui proiect Erasmus+

În contextul în care școlile din întreaga Europă își construiesc și își dezvoltă dimensiunea incluzivă, Școala Gimnazială Frații Popeea Nr. 4 din Săcele a făcut și ea, săptămâna aceasta, un pas în acest sens.

În cadrul proiectului Erasmus +, “STUDENTS WITH SPECIAL NEEDS ARE SMILING WITH ART THERAPY”, la mobilitatea din Skopje, Macedonia de Nord, au participat profesorii Școlii Gimnaziale Fratii Popeea Nr. 4 din Săcele Simona Abalașei, Georgeta Grigore, Ana-Maria Oprin și Elena Crețu, alături de alți profesori din Portugalia, Turcia, Lituania și Macedonia de Nord.

”S-a participat activ la activitățile din școala gazdă, la atelierele de lucru propuse în afara ei – la bibliotecă sau în galeria de artă, la training-urile legate de tehnici de relaxare sau de terapie prin arta dramatică, s-a vizionat un spectacol impresionant de dans incluziv, dar s-au făcut și vizite care ne-au prezentat frumusețile și istoria meleagurilor macedonene”, spun reprezentanții școlii din Electroprecizia.

Experiența a fost una care ne-a îmbogățit profesional și spiritual. Mulțumim gazdelor de la Școala POU Idnina și îi așteptăm cu drag pe toți partenerii din proiect și în școala noastră, în curând, mai spune comunicatul școlii săcelene.

Are dreptate călătorul? Mărturiile din transportul în comun săcelean: ”Am mai observat o bătaie de joc la adresa săcelenilor”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia