Home / Actual / Școala de dansuri moderne din Săcele a coregrafei Andreea Voicu: Pași pe ritm spre performanță

Școala de dansuri moderne din Săcele a coregrafei Andreea Voicu: Pași pe ritm spre performanță

Lansată în aprilie 2017, Școala de dansuri moderne din Săcele a coregrafei Andreea Voicu își desfășoară activitatea la Centrul Multicultural și Educational Săcele, la Grand Fitness – din Electroprecizia și la Grădinița Nr. 3 Săcele.

Proiectul a fost pornit din dragoste și pasiune pentru dans. “Eu am făcut dansuri de la 7 ani, iar la 13 ani deja făceam parte din trupa de dans “Exotic Dreams”, așa cum se numea ea la vremea respectivă la Casa de Cultură a Studenților”, povesteste coregrafa Andreea Voicu.

“Am fost coordonată de doamna coregraf Iolanda Popescu (prim balerină la Opera Brasov), iar la vârsta de 18 ani deja eram asistent coregraf. Asta a fost viața mea: dans, dans și iarăși dans”, spune Andreea.

După 2 ani de activitate la Săcele performanțele nu s-au lăsat așteptate.

Anul acesta cursantii Școlii de dansuri moderne Andreea Voicu au participat în Ungaria – la Batalonfured la un concurs de prestigiu.

Festivalul STAGEDANCE EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2019 a fost o confirmare și au venit și reușitele, trupa STAR DANCE obținând următoarele premii: Locul 🥇 – Dans țigănesc , Locul 🥉 – Dans contemporan si Premiul special 🏆 – dans contemporan .

Andreea Voicu consideră că performanța este cu atât mai mare cu cât elevii ei au fost încadrați în categoria 10-12 ani, deși majoritatea erau sub această vârstă, iar concurența a fost și ea foarte mare.

Ambiții mari pentru viitor: recunoașterea națională și internațională!

Andreea Voicu spune că își propune să ajungă cât mai departe cu copilașii, să participe la concursuri atât în țară, cât și în afară, astfel încât scoala de dansuri moderne să fie o scoală recunoscută, atat pe plan national, cat si internațional.

Pentru persoanele interesate să își înscrie copiii la această școală de dans oferim câteva informații utile. Vârsta trebuie să fie între 4-14 ani, atât pentru fete, cât și pentru băieți, iar costurile lunare pentru un cursant sunt de 80 de lei.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina de Facebook a scolii de dansuri moderne.

Și pentru că o astfel de inițiativă locală nu ar putea exista și fără suportul unor oameni de bine, iată o listă cu sponsorii Școlii de dans modern Andreea Voicu, atât persoane fizice, cât și juridice: LIBRARIA RICIU, PHOTOHOTEL , TPH COMERCIAL, ASISTENTA S.O.S, MARKESEN TOUR, UNIC SPOT, DUOTRAC, YURTA, ANDREEA MURESAN, LAZAR CONSTANTIN, VOICU TEODORESCU MARIUS NICOLAE și ZAHANAGIU GHEORGHE.

Domeniul Dâmbu Morii: Tradiția agrementului de calitate de la Dâmbu Morii continuă!

Program de vizitare și tarife Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia