Home / Actual / Schimbări la PNL Săcele. Aripa tânără are un nou preşedinte, la fel şi organizaţia de femei.

Schimbări la PNL Săcele. Aripa tânără are un nou preşedinte, la fel şi organizaţia de femei.

PNL Săcele continuă seria de modificări ale structurior interne şi ale conducerilor diferitelor organizaţii.

Astfel, acum a venit rândul Tineretului Naţional Liberal (organizaţia de tineret a PNL Săcele) să-şi cristalizeze biroul de conducere.

Echipa va fi condusă de Ionuţ Costea, cel ce a mai condus in trecut această structură de tineret.

Acesta are 27 de ani, a intrat în politică acum 9 ani şi îşi propune să întărească organizaţia prin atragerea de tineri către PNL.

Doresc să mulţumesc echipei ce m-a ales preşedinte. Conduc una dintre cele mai puternice echipe din judeţ şi vă asigur că vom rămâne în top. Promit că nu voi dezmagi persoanele ce şi-au investit încrederea în mine

Ionuţ Costea, presedinte TNL Săcele

Organizaţia Femeilor Liberale Săcele va fi condusă de Elena Ene. Aceasta se afla la primul mandat de preşedinte, însă are o experienţă politică acumulată încă din 1999.

Elena Ene îşi propune să construiască o echipă puternică la Săcele şi consideră că încrederea este cuvântul de ordine, o condiţie pentru că ideile echipei să fie puse în practică.

Şi Biroul Politic de Seniori al PNL Săcele şi-a întregit structura prin cooptarea Dianei Goşman în funcţia de secretar general al filialei.

Diana Goşman vine cu o bogată experienţă acumulată în mass-media, in prezent fiind realizator şi moderator de emisiuni la postul Braşov TV.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply