Home / Actual / Scandal cu topoare la Săcele! Un bărbat în vârstă de 20 de ani a amenințat cu moartea inclusiv polițiști și jandarmi

Scandal cu topoare la Săcele! Un bărbat în vârstă de 20 de ani a amenințat cu moartea inclusiv polițiști și jandarmi

În cursul serii de sâmbătă, un apel la 112 anunța o stare conflictuală violentă între mai multe persoane, în zona străzii Amurgului din municipiul Săcele.

La fața locului, în jurul orei 20.00, au sosit mai mulți polițiști și jandarmi pentru a calma spiritele, însă s-au trezit că sunt primiți cu toporul.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a amenințat cu moartea, agitând în aer un topor către persoanele vătămate, respectiv doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Săcele și șapte jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Burebista” Brașov.

Ca urmare a escaladării situației, au fost aruncate pietre în direcția persoanelor vătămate, în consecință au fost utilizate sprayurile lacrimogene din dotare, iar pentru a calma situația, au fost chemate întăriri.

Astfel, a fost necesară intervenția ulterioară și a unui echipaj SAS, a unui echipaj antitero de la jandarmi, precum și a încă unui echipaj de jandarmi.

Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de o persoană cu privire la săvârșirea a șapte infracțiuni de ultraj prin amenințare. Inițial, procurorul din cadrul Parchetului a dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei în cauză.

Astăzi, Judecătoria Brașov a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Actele de urmărire penală au fost realizate Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, cu delegarea efectuării unor acte către Poliția Municipiului Săcele.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia