Home / Actual / Săritorul săcelean Andrei Feldorean, despre calificarea din Rusia: “Reacția mea a fost ceva de genul: ‘Ce?'”
sursa Eurosport.ro

Săritorul săcelean Andrei Feldorean, despre calificarea din Rusia: “Reacția mea a fost ceva de genul: ‘Ce?'”

Andrei Feldorean a surprins plăcut pe multă lume în acest start de sezon în competiția masculină a săriturilor cu schiurile.

Plecat din Săcele (județul Brașov) către marea performanță, încă de la vârsta de 7 ani, sportivul are obiective îndrăznețe.

Pe termen scurt, își propune să concureze în Turneul celor Patru Trambuline și să se califice la Jocurile Olimpice Beijing 2022. Biletele pentru această ultimă competiție le-ar putea obține în luna ianuarie, spune sursa citată.

În Rusia la Nizhny Tagil, Andrei a obținut o calificare în finală care i-a adus și mai multă încredere pentru ceea ce ar putea urma.

Tânărul săcelean face subiectul unui material de presă pe Eurosport.ro, acolo unde a dezvăluit câte ceva din experiența personală din Cupa Mondială, așteptările sale și viitorul competițional.

Andrei spune că rezultatul i-a dat curaj și mai mare, vrea să tragă tare în continuare, să arate că se poate să rămână la acest nivel.

Fiind la ultimul nivel, încă mai culege anumite informații, dar spere să vină rezultate și mai bune, de ce nu, și primele puncte în Cupa Mondială.

Citeste intreg materialul despre Andrei Feldorean pe Eurosport.ro

STIMescu la MUZEU, un proiect educațional la care au participat micii ”exploratori” din grupa mare de la Liceul Teoretic ”George Moroianu”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia