Home / Actual / Dezinteres șocant! Familia ce a trecut prin drama incendiului din Ștefan Cel Mare, lăsată singură de Primăria Săcele

Dezinteres șocant! Familia ce a trecut prin drama incendiului din Ștefan Cel Mare, lăsată singură de Primăria Săcele

Familia greu încercată de incendiul ce le-a mistuit apartamentul a mai primit o lovitură în aceste zile, chiar de la administrația condusă de Popa Virgil.

Parcă lipsiți de orice formă de umanitate, aceștia au forțat-o pe mamă să-și asume renovarea completă a locuinței, aceasta fiind obligată să accepte pentru că altfel putea pierde locuința.

Primăria Săcele va reabilita doar casa scării, însă de la ușa apartamentului în interior, totul rămâne în responsabilitatea familiei ce oricum deja a pierdut tot.

Motivele (probabil juridice, dar lipsite de orice logică umană – până la urmă, la ce ne putem aștepta de la o administrație rece și dezumanizată, precum liderul ei) țin de faptul că un chirias are obligația de a păstra în bune condiții locuința.

Deși Primăria Săcele avea varianta de a renova în regim intern locuința și ulterior de a imputa în Instanță faptașului întreaga sumă, oamenii lui Popa Virgil au ales să se spele pe mâini ca Pilat din Pont.

Acum, dincolo de cele necesare remobilării, a hainelor și a aparaturii electronice și electrocasnice (o parte deja primite ca donație), familia greu încercată are nevoie de ajutor și pentru renovarea apartamentului.

Dacă doriți să ajutați, contul de mai jos, deschis pe numele mamei vă stă la dispoziție.

Nume titular: Madaras-Fantanaru Simona-Nicoleta
Cont: RO25 BRDE 080S V173 0908 0800
Moneda: RON
Pentru alt fel de donatii va rugam sa sunati la numarul de telefon +40728068203 (Simona)

Salariile la vârf în Primăria Săcele sunt o boierie! Cât câștigă personajele cheie din administrație?

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia