Home / Actual / Săptămâna Europeană a mobilității va fi marcată și la Săcele. Dacă doriți, puteți călători gratuit cu mijlocele de transport în comun.

Săptămâna Europeană a mobilității va fi marcată și la Săcele. Dacă doriți, puteți călători gratuit cu mijlocele de transport în comun.

Săptămâna europeană a mobilităţii este o iniţiativă a Comisiei Europene, prin care, în fiecare an, între 16 şi 22 septembrie, se încearcă găsirea de soluţii inovatoare la problemele actuale de mobilitate urbană.

De asemenea, se prezintă cetăţenilor alternative sustenabile de mobilitate, cu scopul de a încuraja autorităţile locale să îi determine pe cetăţeni să ia decizii sustenabile în ceea ce priveşte transportul.

Dacă aleșii locali vor aproba, săcelenii vor circula gratuit cu mijloacele de transport în comun în data de 22 septembrie.

Prin această acțiune Primăria Săcele dorește să promoveze în rândul săcelenilor formele alternative de transport și să întărim faptul că mobilitatea sporeşte în mod clar calitatea vieţii în oraş, ajutând la reducerea poluării aerului și a poluării fonice,

Renunţând numai pentru o zi la maşina personală, se aduc beneficii imense atât mediului, cât şi sănătăţii personale, spune comunicatul primariei. 

Adrian Veștea, președinte al Consiliului Județean Brașov: “Eu nu mai cred demult în promisiunile PSD legate de autostrada București-Brașov”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia