Home / Actual / Adrian Veștea, președinte al Consiliului Județean Brașov: “Eu nu mai cred demult în promisiunile PSD legate de autostrada București-Brașov”

Adrian Veștea, președinte al Consiliului Județean Brașov: “Eu nu mai cred demult în promisiunile PSD legate de autostrada București-Brașov”

“Eu nu mai cred demult în promisiunile PSD legate de autostrada București-Brașov, cu accent pe cel mai aglomerat tronson, Comarnic-Brașov. Și când spun asta, am în vedere și lipsa de sprijin pentru construcția Aeroportului Internațional Ghimbav-Brașov, pe care noi, Consiliul Județean, am decis să-l realizăm cu eforturi și fonduri proprii, tocmai pentru a nu mai sta după autoritățile centrale și după promisiunile lor neonorate. Și am spus că dacă nu ne ajută, măcar să nu ne încurce.

De câte ori a fost PSD la guvernare, județul Brașov a avut de pierdut. Ni s-au tăiat fonduri, nu s-a investit în proiecte mari de infrastructură, am fost mereu lăsați la urmă, deși suntem printre cei mai mari contributori la bugetul de stat. În privința autostrăzii… ce să spun, dacă acea Companie Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, din subordinea Ministerului Transporturilor, nu e în stare să ducă la bun sfârșit, de atâția ani de când s-a semnat contractul, un proiect mult mai modest decât construcția unei autostrăzi, anume reparația Drumului Național 73.

Guvernul a renunțat la asistența tehnică din partea Băncii Mondiale, în privința acestei autostrăzi, și l-a pus să se ocupe de proiect pe un om care a eșuat de trei ori până acum în această chestiune.

Asta spune, cred, totul despre cât de «dornici» sunt actualii guvernanți să facă ceva”

spune Adrian Vestea, presedinte Consiliul Judetean Brasov

Săcele: Producătorii locali își vând marfa pe marginea drumului și pentru că nu avem un Târg de Toamnă cum se cuvine

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia