Home / Actual / Săcele: Producătorii locali își vând marfa pe marginea drumului și pentru că nu avem un Târg de Toamnă cum se cuvine

Săcele: Producătorii locali își vând marfa pe marginea drumului și pentru că nu avem un Târg de Toamnă cum se cuvine

Producătorii locali săceleni își scot producția de cartofi la vânzare pe marginea drumului.

Aceștia nu au nici un fel de condiții să procedeze în alt mod și pentru că Primăria Municipiului Săcele alege de ani buni să organizeze pe bani mulți un simulacru de Târg de Toamnă.

Mai mult decât atât, cei ce aleg să-și ofere marfa către clienți direct pe Ocolitoarea Municipiului Săcele sunt amenințați cu amenzi, deși este evident că sunt producători locali autentici.

Administrația actuală și-a făcut prostul obicei de a-i hărțui pe săceleni, în loc să-i ajute și să-i susțină!

Sigur, pentru clientela politică a PSD lucrurile merg bine în continuare.

În 2017, festivalul Toamnei la Săcele a costat 40.336 lei (peste 400 de milioane lei vechi), un bâlci local cu muzică și artizanate. Acest eveniment a fost organizat de celebrul om de afaceri Paris Mireț, un apropiat al primarului Virgil Popa.

“Recoltele vor fi însoţite de voie bună, muzica şi dans, tenorul Mircea Vanca, fost solist al Operei din Paris, deţinând capul de afiş”, spuneau atunci organizatorii.

Iată mai jos dovada sumei și firma organizatoare:

(Daca nu stiti cine este Paris, click AICI pentru detalii)

Ciprian Sterpu – Consilier Local PNL Săcele

Material Video mai jos: 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia