Home / Actual / Două banci prezente și în Săcele anunță că fac mentenanță la bancomate. Iată când acestea nu sunt funcționale!

Două banci prezente și în Săcele anunță că fac mentenanță la bancomate. Iată când acestea nu sunt funcționale!

Banca Comercială Română (BCR) anunţă că opreşte sistemul informatic, începând de vineri ora 23.00, până sâmbătă ora 17.00, pentru a efectua operaţiuni de optimizare a performanţelor.

Vor fi afectate parţial o parte dintre echipamentele BCR, după cum urmează:
– ATM-uri (Bancomate): vor functiona cu excepţia operaţiunilor miniextras şi plăţi facturi şi transferuri
– APT-uri (Ghişee rapid): nu vor funcţiona

– MFM-uri (maşini multifuncţionale): vor fi disponibile doar functionalităţile de ATM
– Serviciile de Internet şi Mobile Banking vor fi indisponibile.

„Sistemele POS şi de carduri, aparatele de schimb valutar, precum şi aparatele multifuncţionale vor funcţiona în regim normal. Unităţile din centrele comerciale vor funcţiona conform programului normal, fiind la dispoziţia clienţilor pentru consiliere, în condiţiile tehnice menţionate”, menţionează BCR, conform bizbrasov.ro

Pentru informaţii mai detaliate, clienţii pot apela gratuit Contact Center-ul BCR la 0800.801.227, apelabil gratuit din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 apelabil din străinătate la tarif normal.

Și Raiffeisen Bank anunță că în 16 și 17 septembrie va efectua lucrări de mentenanță la ATM-uri, MFM-uri si platile la POS.

⚠️⚙️🔧LUCRARI DE MENTENANTA 16.09 si 17.09:

Pentru imbunatatirea serviciilor, vom face lucrari de mentenanta care vor afecta, pentru scurt timp, utilizarea cardurilor de credit si de debit, ATM-urile, MFM-urile si platile la POS.

🗓️Duminica, 16.09 (4:00 AM – 6:00 AM – ora Romaniei): 
Vor exista intreruperi in utilizarea cardurilor de credit, cardurilor de debit, ATM-urilor, bancomatelor multifunctionale si nu se vor putea face plati la POS-urile Raiffeisen Bank

🗓️Luni, 17:09 (4:00 AM – 5:00 AM – ora Romaniei): 
Vor exista intreruperi in utilizarea cardurilor de debit, ATM-urilor, bancomatelor multifunctionale si nu se vor putea face plati la POS-urile Raiffeisen Bank

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia