Home / Actual / Sancțiuni pentru 4 tabere de copii din Săcele și Predeal

Sancțiuni pentru 4 tabere de copii din Săcele și Predeal

Echipe mixte formate din polițiști din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice și Ordine Publică și inspectori din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Braşov, au desfășurat miercuri mai multe controale în locații din Săcele și Predeal unde se desfășoară tabere școlare.

Acțiunea a fost efectuată în baza unui plan de acțiune propriu pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ce pot fi comise în zonele unde sunt organizate activități recreative pentru elevii aflați în vacanța de vară.

Astfel, echipele mixte au efectuat controale la 4 unități de cazare de tip pensiune sau hotel și au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 amenzi în valoare de 3.600 lei conform prevederilor H.G. 984/2005 pentru nerespectarea normelor sanitare, și 4 avertismente cu privire la nerespectarea normelor legate de accesul, evidenţa şi protecţia turiştilor în structuri de primire turistice.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply