Home / Actual / A doua ediție a Taberei de Vară  “Multimedia Summer Camp” a luat sfârșit

A doua ediție a Taberei de Vară  “Multimedia Summer Camp” a luat sfârșit

13 voluntari din Săcele, implicați în proiectele “Din Săcele, cu drag”, “Proactivi pentru Gârcini”, “Multimedia – Pregătire pentru Viață” sau Studio Foto MPV au participat in perioada 24-28 iulie 2017 la cea de-a doua ediție a taberei de vară Multimedia Summer Camp, organizată la casa de vacanță a Fundației Tabaluga din satul Roadeș, județul Brașov.

Programul taberei a inclus în primele trei zile: ateliere de actorie cu numeroase exerciții pentru dezvoltarea atenției, a memoriei și a concentrării, exerciții de improvizație și teatru forum.

O zi întreagă a fost dedicată teatrului de umbre, zi care s-a încheiat cu un spectacol oferit copiilor din sat. Aceștia au fost implicați în jocuri de echipă alături de cei 12 voluntari din tabără.

Fiecare zi a fost o bună oportunitate pentru consolidarea echipei, pentru dezvoltare personală și pentru jocuri nonformale.

Alături de echipa din Săcele a participat în tabără și un voluntar din comunitatea locală de la Clubul Copiilor Tabaluga din Roadeș, care ne-a oferit o ocazie pentru un schimb de experiență.

Organizatori: Fundația FAST, Rețeaua CAN Brașov / Parteneri: Fundația Tabaluga România

Colaboratori: TeenMedia Academy, Cristina Voicu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply