Home / Actual / A doua ediție a Taberei de Vară  “Multimedia Summer Camp” a luat sfârșit

A doua ediție a Taberei de Vară  “Multimedia Summer Camp” a luat sfârșit

13 voluntari din Săcele, implicați în proiectele “Din Săcele, cu drag”, “Proactivi pentru Gârcini”, “Multimedia – Pregătire pentru Viață” sau Studio Foto MPV au participat in perioada 24-28 iulie 2017 la cea de-a doua ediție a taberei de vară Multimedia Summer Camp, organizată la casa de vacanță a Fundației Tabaluga din satul Roadeș, județul Brașov.

Programul taberei a inclus în primele trei zile: ateliere de actorie cu numeroase exerciții pentru dezvoltarea atenției, a memoriei și a concentrării, exerciții de improvizație și teatru forum.

O zi întreagă a fost dedicată teatrului de umbre, zi care s-a încheiat cu un spectacol oferit copiilor din sat. Aceștia au fost implicați în jocuri de echipă alături de cei 12 voluntari din tabără.

Fiecare zi a fost o bună oportunitate pentru consolidarea echipei, pentru dezvoltare personală și pentru jocuri nonformale.

Alături de echipa din Săcele a participat în tabără și un voluntar din comunitatea locală de la Clubul Copiilor Tabaluga din Roadeș, care ne-a oferit o ocazie pentru un schimb de experiență.

Organizatori: Fundația FAST, Rețeaua CAN Brașov / Parteneri: Fundația Tabaluga România

Colaboratori: TeenMedia Academy, Cristina Voicu

Farmacia Precizia

Leave a Reply