Home / Administratie / Sala de spectacol cu 314 locuri în Sacele

Sala de spectacol cu 314 locuri în Sacele

Proiectul  “Centru  Multicultural şi Educațional în Municipiul Săcele” SMIS 47985,  finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013 , este implementat de către Municipiul Săcele și are o valoare totală de 16.636.029,90 lei din care 13.243.177,99 reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă FEDR, 2.909.049,05 valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional, 329.637,29 cofinanţarea beneficiarului şi 154.165,57 cheltuieli neeligibile.  Programul Operațional Regional este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Aministrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.   Proiectul se va desfăşura pe o perioadă a 17 luni începând cu 30.01.2014.

Obiectivul general al proiectului : –  Creşterea numărului de clădiri reabilitate aflate în patrimoniul Municipiului Săcele

Obiective specifice:

  • Creşterea accesului la serviciile socio-culturale şi educative, care urmează a fi realizat prin activitatea de execuţie lucrări de reabilitare şi modernizare a clădirii fostului Grup Scolar de Construcţii Montaj  în urma căreia va rezulta o clădire reabilitată şi modernizată, adaptată noii destinații sociale și noii funcționalități care i-au fost atribuite și care va fi pregătită în vederea desfășurării activităților specifice.
  • Creşterea numărului locurilor de muncă are în vedere impactul pe care municipalitatea dorește a-l avea asupra comunității din dublă perspectivă, economică și socială. Astfel, proiectul este unul generator de noi locuri de muncă, urmând a fi ocupate 8 locuri de muncă rezultate în urma proiectului.

teatruPrin realizarea acestui proiect se are în vedere atât revitalizarea vieţii culturale din municipiul Săcele, cât şi implicarea locuitorilor în aceste tipuri de activităţi, indiferent de segmentul de vârsta (copii, tineri, persoane de vârsta a 3-a, etc.). Totodată, se creează şi o oportunitate pentru persoanele cu dizabilităţi pentru a socializa şi a realiza diferite activităţi practice împreună. Realizarea acestui centru vine şi în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, oferind informaţii în acest sens, dar şi suport logistic necesar unei bune informări.

Prin reabilitatea clădirii, Municipiul Săcele va beneficia de o sală de spectacole cu 314 locuri.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply