Home / Actual / Săcelenii promovează Tara Bârsei şi la Târgul de Turism din Budapesta

Săcelenii promovează Tara Bârsei şi la Târgul de Turism din Budapesta

Asociaţia Pro Terra Barcensis participă în aceste zile la Târgul de Turism de la Budapesta, iar din delegaţie fac parte numeroşi săceleni.

Evenimentul are loc în faimoasa locaţie HungExpo, în perioada 1-4 martie şi are ca expozanţi atât agenţii de turism sau companii din Ungaria, cât şi standuri ale unor ţări precum Bulgaria, Slovacia sau Cuba.

Asociaţia Pro Terra Barcensis va avea un stand propriu, de 9 metrii pătraţi, acolo unde o echipă din care fac parte şi Hlavathy Zsuzsánna, Atilla-Gyula Simon, Gócza István, Lehel István Kovács sau Emese Veres se va ocupa de promovarea turistică a zonei Braşov şi, bineînţeles, a municipiului Săcele.

2000 de pliante în limba engleză, 2000 de pliante în limba romană, 4000 de pliante în maghiară, 2000 de cărţi poştale, dar şi un film de prezentare de peste 10 minute realizat de Balint Ferencz sunt materialele de promovare ce vor fi distribuite celor interesaţi de zona noastră. 

Succes! 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply