Home / Actual / Săceleanul Radu Costache este campion național la atletism!!!

Săceleanul Radu Costache este campion național la atletism!!!

CostacheRadu1O nouă stea a sportului a apărut la Săcele! Atletul Radu Costache, legitimat la CSU Brașov a devenit campion național la juniori I în proba de 110 m garduri.

În competiția desfășurată la Pitești, săceleanul în vârstă de 18 ani a înregistrat timpul de 14,28 de secunde, un rezultat excelent care reprezintă și barem pentru Campionatele Europene. Sportivul pregătit de profesorul Dragoș Ionescu practică atletismul de la vârsta de 12 ani și de aproximativ 2 ani se antrenează pentru proba de 110 m garduri.

Îl pregătesc pe Radu din 2014. Acum e primul lui an la juniori I şi iată că a obţinut un rezultat mare. Este un sportiv ambiţios şi talentat, care a intrat deja în vederile COSR.

antrenor Dragoș Ionescu

Tânărul săcelean este proaspăt admis la Universitatea Ovidius din Constanța unde va urma cursurile Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene, în alegerea sa contând faptul că la Constanța va avea condiții superioare de pregătire și va fi antrenat de un maestru al sportului, profesorul Alin Larion. Sub îndrumarea acestuia, tânărul săcelean speră să ajungă la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

12120047_765326433590920_1599985897453180263_o

Felicitări pentru titlul de campion național și mult succes în continuare!

Citește și despre noul teren de sport de la Săcele!

FC Precizia Săcele organizează selecție de copii și juniori!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply