Home / Actual / Săcelean ce a stat ieri la coada pentru lemn de foc: ”Dacă am face coadă și la vot la fel, am scăpa de batjocura asta de primar”

Săcelean ce a stat ieri la coada pentru lemn de foc: ”Dacă am face coadă și la vot la fel, am scăpa de batjocura asta de primar”

Coada de sute de persoane ce au asteptat cu orele pentru a depune cererile de lemn de foc nu a ramas fara ecou in randul sacelenilor.

Zeci de persoane au comentat in spatiul virtual imaginile batjocurii la care sunt supusi cetatenii in fiecare inceput de an.

Una dintre aceste persoane a spus ”Dacă am face coadă și la vot la fel, am scăpa de batjocura asta de primar”.

O realitate trista, actuala conducere fiind una cu o legitimitate a votului foarte mica, avand in vedere ca doar 39% din saceleni s-au prezentat la urne la alegerile locale. 

Judecînd și diferenta mica dintre primii 2 candidati din 2020, actualul primar Popa Virgil (PSD) si consilierul judetean Ciprian Sterpu (PNL) este clar ca si in 2024 fiecare votant va fi important.

Ce au mai spus săcelenii despre ziua de ieri:

”Se apropie alegerile? M-am speriat dimineata, asa ceva nu mi-a mai fost dat sa vad de cand eram copil si faceam cu schimbul la coada la lapte” scrie Lucian A.

”Înca nu au onorat livrarile pentru anul trecut si lumea nebuna sta la coada. Bineinteles ca unii primesc lemnele peste rand, daca esti in lumea primarului, ai avantaje” completeaza si Piroska P.

”Eu am depus cererea anul trecuț in data de 3. 1. 22. Si nu am primit nici in prezent lemnele, așa că este bătaie de joc.” confirma si Minodora C.

”Bătaie de joc. Stai la coada, depui cerere și la sfârșitu anului nu au lemne”, spune Simona F.

”Mai rău că pe vremea lui Ceaușescu, rușine”, completeaza si Tatiana B.

Încă 750.000 lei pentru camarila lui Popa Virgil! În timp ce săcelenii stau umiliți la coadă, unii se îmbogățesc în liniște – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia