Home / Actual / Săcele: Pe 16-17 mai se vor efectua servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public

Săcele: Pe 16-17 mai se vor efectua servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public

Primăria Municipiului Săcele  în colaborare cu S.C. METROPOLIS PEST S.R.L, vă aduce la cunoștință faptul că în perioada 14-15 mai 2018 se vor efectua servicii de dezinsectie pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele.

Substantele utilizate pentru activitatea de dezinsectie sunt K-OTHRINE Profi EC 250, substanta activa deltametrin si piperonilbutoxid (pentru spațiile interioare și exterioare, timp de acțiune până la 60 de zile).

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.

Operațiunea de dezinsecție va fi efectuată cu aparate tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceața caldă.

Informăm apicultorii de pe raza municipiului Săcele de desfașurarea activităților de dezinsecție în perioada 14-15 mai 2018.

Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, aceastea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza Municipiului Săcele.

În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de  dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalității.

            În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

(Video) Urmașii mocanilor săceleni prezenți în județul Tulcea la Festivalul Internațional multietnic al păstoritului

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia