Home / Actual / Săcele: Calvarul de pe străzile principale continuă. Care este noul termen de finalizare?

Săcele: Calvarul de pe străzile principale continuă. Care este noul termen de finalizare?

Deși la începutul lucrărilor din luna august a anului trecut administrația săceleană anunța că acestea vor fi finalizate până cel târziu pe 30 noiembrie, calvarul de pe B-dul Brașovului, strada George Moroianu și Piața Libertății continuă.

Odată cu topirea de pe carosabil a stratului de zăpada depus în ultimele zile, săcelenii și-au adus aminte de problemele cu gropile de pe străzile principale.

Compania CONI, responsabilă de șantierul început pe 2 august ce are ca scop modernizarea rețelei de gaz din Săcele, înca nu a terminat lucrarea, noul termen vehiculat fiind martie 2017.

Într-o emisiune TV, chiar primarul Virgil Popa a anunțat această prelungire a lucrărilor, fără a preciza dacă firma responsabilă a fost sancționată în vreun fel de Primăria Municipiului Săcele.

Acesta consideră că: “În 2017, Săcelele va fi un întreg șantier. De fapt până în 2020, ca să fim sinceri”

În tot acest timp, atât locuitorii de pe străzile de mai sus, cât și persoanele ce tranzitează ocazional orașul trăiesc un coșmar, punctat de un locatar din zonă ce ne-a trimis următoarea fotografie și comentariu:

Așa arată o clădire de curând renovată pe Bulevardul Brașovului din Săcele, datorită gropilor din carosabil.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply