Home / Actual / Nu este târziu! Mai puteţi dona pentru Centrul Școlar de la Brădet. Detalii în ştire.

Nu este târziu! Mai puteţi dona pentru Centrul Școlar de la Brădet. Detalii în ştire.

Incendiul care a avut loc săptămâna trecută la Complexul de Reabilitare Şcolară Brădet, a sensibilizat sute de persoane atât din judeţ cât şi din întreaga ţară.

Astfel, oamenii au demarat o amplă campanie umanitară pe Facebook, pentru a veni în sprijinul celor 16 fete, cu vârste cuprinse între 7  şi 18 ani, care au rămas doar cu hainele de pe ele în urma incendiului.

Sute de braşoveni impresionaţi de drama copiilor necăjiţi, au stat la rând ca să umple dubele cu haine, mâncare şi jucării. Astfel, vineri, în parcarea de la Coresi, în doar 20 de minute s-au adunat şapte transporturi cu cele necesare copiilor.

Cei care vor să ajute Centrul, o pot face în continuare, fie prin intermediul Asociaţiei “Aici pentru Tine”, pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov, telefon : 0726.686.793 sau pe site-ulwww.asociatiaaicipentrutine.ro, fie pot duce ajutoarele direct la centru.

În principal este nevoie de obiecte de igienă personală, dar şi de saltele de pat, perne, pilote, lenjerii şi alte obiecte de uz personal.

Totodată, în această săptămână va fi organizată o nouă campanie, pentru cei care vor să ajute, dar nu au reuşit să ajungă vineri, datele urmând a fi făcute publice.

Pentru cei care doresc să contribuie cu sume de bani la ajutorarea copiilor de la Brădet, datele contului pentru donaţii / sponsorizări sunt următoarele:

Cont IBAN: RO23TREZ13121370201XXXXX deschis la Trezoreria Municipiului Braşov. Titular cont: Consiliul Judeţean Braşov. Cod de identificare fiscală: 4384150. Beneficiar: DGASPC Braşov – CRS Brădet”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

Text: newsbv.ro

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply