Home / Actual / Săcele: Și băuți și certați! Cine a condus mașina?

Săcele: Și băuți și certați! Cine a condus mașina?

Poliţiştii săceleni au intervenit în dimineața zilei de 17 ianuarie la un caz aparte în cartierul Electroprecizia. Oamenii legii au fost solicitaţi pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi bărbaţi, unul de 24 de ani şi altul de 31.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au aflat că era vorba despre un accident rutier în care un şofer a lovit o maşină parcată. Până aici nimic nu este neobişnuit, însă poliţiştii aveau să afle că lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

La data de 17.01.2017, in jurul orelor 07.40, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal, în cartierul Electroprecizia din municipiu, str. Episcop Popeea, în spatele imobilului cu numărul 14. Polițiștii au identificat doi bărbaţi, cu vârste de 31, respectiv 24 de ani, angajaţi într-o discuţie în contradictoriu, în exteriorul unui autoturism ce prezenta urme de avariere. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul a fost implicat într-o tamponare cu un alt autovehicul parcat şi aparţine bărbatului în vârstă de 24 de ani, fiind condus de acesta în momentul producerii evenimentului rutier. Întrucât ambele persoane aflate lângă autoturism prezentau halenă alcoolică şi se acuzau reciproc de conducerea autotursimului, au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto, respectiv 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cealaltă persoană”

Gabriela Dinu – purtător de cuvânt al IPJ Braşov

Cei doi bărbați au fost conduşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov unde li s-au recoltat câte două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi continuă cercetările sub coordonarea procurorului.

sursa: bzb.ro

Informaţii noi în cazul profesoarei bolnave de TBC. Conducerea liceului a aflat doar în 26 decembrie de starea acesteia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply