Home / Actual / S-a întâmplat pe Ocolitoarea Municipiului Săcele! După ce au șicanat un alt autovehicul, 2 bărbați l-au agresat pe un șofer și au ajuns în arest 24 de ore

S-a întâmplat pe Ocolitoarea Municipiului Săcele! După ce au șicanat un alt autovehicul, 2 bărbați l-au agresat pe un șofer și au ajuns în arest 24 de ore

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost alertați în urma unui incident de trafic petrecut pe Centura ocolitoare a localității.

Un conducător auto a fost agresat fizic de doi indivizi, după ce a fost șicanat în trafic de autovehiculul acestora.

Echipajele de poliție s-au deplasat imediat la fața locului și au identificat cei doi agresori, care au fost reținuți pentru 24 de ore și plasați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt în continuare în desfășurare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brașov.

Cele două persoane care s-au manifestat agresiv au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore, acestea fiind introduse la acest moment în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Administrația lui Popa Virgil este deranjată de monopolul FIN-ECO, dar dorea să vândă terenuri ale comunității vizate de această companie – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia