Home / Actual / ”Să fim oameni pentru Claudiu”, un eveniment caritabil organizat de către Biserica Ortodoxa Sfânta Adormire Satulung

”Să fim oameni pentru Claudiu”, un eveniment caritabil organizat de către Biserica Ortodoxa Sfânta Adormire Satulung

Cine dorește, poate face un dublu bine!

Oameni, avem un prieten bolnav! Din fericire el poate fi operat și se poate face asta într-un renumit, deja, spital din Brașov. Dar costurile sunt totuși foarte mari.

Vă chemăm să îi fiți și să ne fiți alături pentru a strânge suma necesară! Pentru ca prietenul nostru să se poată opera, organizăm acest concert caritabil cu bunăvoința Primăriei Săcele și cu participarea Corului Armonia, renumit ca cel mai bun cor bărbătesc în acest moment.

Pentru a vă bucura de un regal de folclor și muzică patriotică, puteți achiziționa invitații la acest spectacol de excepție pentru suma de 60 lei minim. Cine dorește poate oferi mai mult pentru o astfel de invitație.

Dacă, totuși, nu puteți participa la spectacol pentru că sunteți de departe, dar doriți să faceți un dublu bine, puteți achiziționa “invitații în așteptare”. Ce înseamnă aceasta? Invitațiile achitate de voi, cei care nu puteți fi prezenți la spectacol, vor fi oferite seniorilor din centrul pentru vârstnici care se află lângă Centrul Multicultural din Săcele – locația spectacolului.

Pentru astfel de “invitații în așteptare” puteți depune o sumă în contul:
PAROHIA SF ADORMIRE I SATULUNG SĂCELE
RO80 RNCB 0059 1636 7038 0001
specificând: “Pentru Claudiu”.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia