Home / Actual / S-a întâmplat în cartierul Movilei din Săcele: Tentativa de omor petrecută pe fondul consumului de alcool.

S-a întâmplat în cartierul Movilei din Săcele: Tentativa de omor petrecută pe fondul consumului de alcool.

Un bărbat de 57 de ani, din județul Brașov, se află în arest preventiv, după ce a fost la un pas să-i curme viața unui vecin de-al său, cu care se afla în conflict de ceva timp.

Tentativa de omor s-a petrecut pe fondul consumului de alcool.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu, a oferit informații despre caz, la solicitarea mytex.ro.

Potrivit prim-procurorului, inculpatul și victima sa, în vârstă de aproximativ 40 de ani, sunt vecini într-un bloc de garsoniere de pe str. Movilei din Săcele.

În acest context, zilele trecute, pe fondul unor neînțelegeri și având mintea „întunecată” de aburii de alcool, inculpatul a intrat peste victimă, cu un cuțit pentru tăiat vată minerală (având lama cu onduleuri) și a încercat să o înjunghie.

Norocul celui atacat a fost că a apucat să se ridice din pat și să se apere, punând mâna în fața armei albe (a și suferit o tăietură la nivelul brațului). 

De asemenea, a avut puterea să-l împingă din locuință pe atacatorul său și să-l lovească, dat fiind faptul că acesta se afla sub influența alcoolului și avea… probleme de echilibru.

Cazul a fost sesizat imediat la 112, iar anchetatorii au întocmit dosar penal pentru tentativă la omor.

„Fapta a fost încadrată la tentativă la omor având în vedere arma, care avea lama de 28 de centimetri și care putea produce decesul victimei. A intrat peste om în casă. Nu este o simplă agresiune”, ne-a explicat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov

sursa text mytex.ro

Cimitirul Municipal de pe strada Tărlungului: Deocamdată proprietarii a 6 parcele se opun, dar vor fi expropriați

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia