Home / Actual / Rugby: Juniorii U17 ai CSR RC CSU Sacele/Brasov debutează astăzi cu LPS Focșani

Rugby: Juniorii U17 ai CSR RC CSU Sacele/Brasov debutează astăzi cu LPS Focșani

Duminica 3 octombrie 2021, ora 10.00 juniorii de la CSR RC CSU Sacele/Brasov vor debuta in noul sezon avansand la categoria U17, adversari fiind cei de la LPS Focsani, o echipa despre care nu stim aproape nimic.

Ca de fiecare data vom trata meciul foarte serios si tintind doar victoria.

Din grupa noastra mai fac parte LPS Suceava ,Viitorul Cluj si CSS Barlad .Sistemul din acest an este unul nou pentru noi si anume prima echipa se va califica direct in semifinale,,avand avantajul terenului propriu  ,iar locurile 2 si 3 vor merge in sferturi.

Obiectivul declarat pentru acest sezon este accederea in primele sase echipe din tara ,desi va fi foarte greu deoarece lotul este foarte subtire, trei jucatori renuntand la rugby, iar unul fiind inca accidentat. Speram ca pana in primavara sa completam posturile pe care mai trebuiesc jucatori, astfel incat sa putem ajunge cat mai sus in clasament.

LPS Focsani este un club care are la baza o clasa speciala de  rugby la Liceul cu profil sportiv din localitate, avand o istorie lunga, cu numeroase rezultate bune, de aceea ne vom astepta la un meci dificil. Este prima oara cand intalnim intr-o competitie aceasta echipa si speram la un rezultat cat mai bun.

In perioada de pregatire baietii au raspuns foarte bine si asteapta cu nerabdare meciul de debut la categoria U17.

Dupa analiza meciurilor de la U16,in care am vazut plusurile si minusurile, am cautat si am reusit sa aducem un antrenor pentru compartimentul de inaintare pentru a imbunatati si efincentieza  jocul aici. Speram la un meci cat mai frumos si fie ca cel mai bun sa castige !

Echipa probabila :

1.Proca Tudor ,2.Cranganu Catalin ,3.Savescu Raul ,4.Cretu Darius ,5.Palade Teodor ,6.Pajor Alexandru ,7.Pomarleanu Razvan ,8.Nica Leonard (cpt.),9.Gandac Cristian ,10.Solcan Tudor,11.Mihai Iulian,12.Butanaru Tiberiu ,13.Milea Denis ,14.Dragos Eric, 15.Carcota Iulian,16.Bitoi Ionut ,17.Ionita Darius ,18.Staicu Victor ,19.Mihaica Paul,20.Antofe Paul,21.Adam Gabriel.

Antrenori: Dragos Adrian, Solcan Gabriel, Butnaru Daniel

Va asteptam alaturi de noi incepand cu ora 10.00 pe terenul din Noua! Accesul spectatorilor se va face pe baza certificatului Covid, in limita a 50% din capacitatea locurilor!

conform rugbysacele.ro

Parohia Ortodoxă Turcheș I organizează duminică – 3 octombrie – Ziua Recoltei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia