Home / Actual / Parohia Ortodoxă Turcheș I organizează duminică – 3 octombrie – Ziua Recoltei

Parohia Ortodoxă Turcheș I organizează duminică – 3 octombrie – Ziua Recoltei

Oameni frumosi, haideti sa dovedim si anul acesta ca sloganul POTimpreuna (Parohia Ortodoxa Turches Impreuna) reflecta gandul nostru devenit fapta daruirii cu dragoste!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si cu sprijinul, dragostea si daruirea dumneavostra, dorim, in data de 3 octombrie, sa organizam ZIUA RECOLTEI – editia a II-a, spre multumire, dar si cu gandul de a fi partasi unui act de caritate.

Evenimentul se va desfasura in curtea bisericii, respectand normele impuse in aceasta perioada.

Produsele vor fi asezate pe mesele special asezate, iar banutii vor fi stransi in urne special inscripționate. Fiecare persoana va pune in cutiuta cat poate, in schimbul produselor pe care le va lua acasa.

In acest scop, rugam pe cei care pot participa cu produse din gospodaria proprie sau achizitionate, frumos ambalate, asezate in cosuri, daca este posibil, sa le aduca duminica, cand vin la biserica si sa le aseze pe mese.

Dupa Sfanta Liturghie – aprox. ora 12.00 – se va citi o rugaciune de multumire si binecuvantare a roadelor bogate cu care am fost daruiti si in acest an de Bunul Dumnezeu si apoi va incepe targul de toamna… Sa nu uitati sa veniti pregatiti si cu sacose, pentru a putea transporta acasa produsele achizitionate. Vom avea si noi sacose de hartie, dar este bine daca aveti si dumneavoastra.

Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati telefonic, personal sau lasand un comentariu la postare!

Cu nadejdea ca va fi o zi plina de bucuria de a fi din nou impreuna primitori si daruitori, va incredintam de dragostea si pretuirea noastra!

conform postare Parohia Ortodoxa Turches I

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia