Home / Actual / Rugby – Campionatului National-U16: Victorie muncită pentru CSR RC CSU Săcele/Brașov cu puternica CS Victoria Cumpăna (Constanța)

Rugby – Campionatului National-U16: Victorie muncită pentru CSR RC CSU Săcele/Brașov cu puternica CS Victoria Cumpăna (Constanța)

Etapa a treia a Campionatului National-U16 a insemnat primul meci pe teren propriu pentru echipa CSR RC CSU Sacele/Brasov, adversar fiind puternica echipa CS Victoria Cumpana (Constanta).

Diferenta clara de gabarit in favoarea echipei constantene o facea favorita jocului. Baietii nostri au inceput meciul cu foarte mult entuziasm, dominand clar primele minute, insa greselile individuale au facut ca scorul sa ramâna egal.

Apoi oaspetii au echilibrat partida si au inceput chiar sa se apropie in doua randuri foarte periculos de terenul nostru de tinta, parca anuntand deschiderea scorului. Acest lucru s-a produs in min.12, cand aripa stanga constanteana a marcat primul eseu al meciului, un eseu neclar, jucatorul constantea calcand margine inainte sa culce balonul. Transformarea eseului a fost insa ratata.

Jocul s-a mutat din nou in terenul oaspetilor, jucatorii nostri fiind din nou aproape de a marca, ratand chiar si o lovitura de pedeasa in min.26. Totusi rezultatul la pauza a fost 0-5.

Inceputul reprizei a doua a fost unul usor dominat de oaspeti care au si reusit un nou eseu in min.37, insa din nou un eseu dubios, suspectandu-se o pozitie de ofsaid a aripii constantene, care a plecat din fata suteorului. Transformarea incercarii a fost ratata si de aceasta data.

Constantenii au atacat in continuare, insa un contraatac al echipei noastre s-a finalizat in min.46 cu un eseu de toata frumusetea marcat de fundasul Iulian Carcot, la coltul terenului. Transformarea, desi dintr-o pozitie foarte dificila a fost reusita de aripa Mihai Iulian. Brasovenii, incurajati din tribune, au reusit un nou eseu dupa numai 2 min. prin centrul Milea Denis, transformarea fiind ratata insa de Tudor Solcan, dintr-o pozitie usoara, si astfel scorul a devenit 12-10 pentru noi.

Am continuat sa atacam din nou, si dupa ratarea unei LP, a urmat un nou eseu marcat de Denis Milea, ratandu-se din nou transformarea, scorul devenind 17-10.

Finalul a apartinaut oaspetilor, care au reusit sa marcheze un eseu, transformarea fiind ratata si apropiindu-se la numai doua puncte. Finalul a fost unul interzis cardiacilor, constantenii avand sansa transformarii unei LP, insa au ales sa sa joace in margine, unde au comis o greseala si astfel fluierul de final a adus victoria brasovenilor cu 17-15 !

Felicitari jucatorilor care s-au daruit exemplar si au reusit o senzationala victorie si multumim tuturor ce au fost alaturi de noi la aceasta partida!

CSR RC CSU Sacele Brasov: Ciocan Tudor,Proca Tudor,Stancu Vlad,Cretu Darius,Palade Teodor,Pomirleanu Razvan,Cranganu Catalin,Nica Leonard(cpt.),Gandac Cristian,Solcan Tudor,Milea Denis,Staicu Victor,Mihai Iulian,Butnaru Tiberiu,Carcota Iulian,Stefanita Gabriel,Bitoi Ionut,Bucea Leonard,Mihaica Paul,Dragos Eric.

Au marcat: Milea Denis -2 eseuri, Carcota Iulian -1 e,Mihai Iulian -1 transformare.

In ultima etapa va urma o partide si mai dificila si anume ne vom deplasa la liderul actual ACS Soimii-Dinamo Bucuresti unde se vor intalni astfel singurele echipe neinvinse.

Ca in fiecare meci vom juca la victorie, o victorie necesara pentru a trece pe primul loc. Suntem constienti de valoarea adversarului, dar in jocul de rugby se poate intampla orice daca joci cu curaj!

conform rugbysacele.ro

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia