Home / Actual / Electroprecizia: Compania săceleană susține demersurile autorităților în lupta împotriva răspândirii virusului Covid-19

Electroprecizia: Compania săceleană susține demersurile autorităților în lupta împotriva răspândirii virusului Covid-19

Electroprecizia s-a implicat și continuă să se implice în proiectele care aduc beneficii comunității din care face parte.

Dacă în momentele grele, în plină criză sanitară, Electroprecizia a donat multe materiale atât de necesare Spitalului Municipal Săcele, acum compania săceleană se implică în facilitarea accesului angajaților din parcul Electroprecizia la vaccinul împotriva COVID-19.

Susținem demersurile autorităților în lupta împotriva răspândirii virusului Covid-19 și cu ajutorul cadrelor medicale din Policlinica Spitalului Municipal Săcele, am mediat oportunitatea ca angajaţii noştri să primească protecţia necesară împotriva COVID-19.

Până în prezent 80 de angajați au optat voluntar pentru a se vaccina cu prima doză. Pe această cale, Administratia Electroprecizia Holding ii multumeste doamnei doctor Eva Lovin pentru toată susținerea.

a declarat Adrian Secelean, CEO Electroprecizia Holding

Acesta a mai adăugat și că, din punctul său de vedere, vaccinarea este singură şansă de a reveni la o stare de normalitate atât în viaţa privată, cât şi în cea de afaceri.

Brașovul este pe primul loc în topul județelor după numărul de companii care au demarat activitatea de vaccinare anti-COVID.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a informat că până în prezent, 432 de companii au demarat activitatea de vaccinare anti-COVID.

Până în acest moment, şi-au demarat activitatea un număr de 432 de companii, de operatori economici, dintre care 53 din domeniul HoReCa. Toate aceste activităţi au fost desfăşurate cu un număr de 119 echipe, (…) astfel vaccinându-se 33.326 de persoane.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia