Home / Actual / Rezultate sub medie la Bacalaureat in Sacele

Rezultate sub medie la Bacalaureat in Sacele

Rezultate slabe în Săcele la sesiunea din iulie 2014 a examenului de Bacalaureat. Dintr-un total de 46 de elevi care au dat examenul la unul dintre cele trei licee din Săcele, doar 20 au reușit să promoveze, adică un procent de 43,47%. Această rată de promovabilitate, deși este mai mare decât anul trecut când doar 35% au reușit să ia o nota de trecere în prima sesiune, este mult sub media națională de 59,22%.

Mai jos găsiți rezultatele pe fiecare liceu în parte:

LICEUL TEORETIC “GEORGE MOROIANU”

18 din 33 de elevi, adică 54,54% rată de promovabilitate – cea mai mare medie fiind 9,21

Promotia 2014 – 85,71% promovabilitate;

Promotii anterioare – 9% promovabilitate;

LICEUL TEORETIC “ZAJZONI RAB ISTVAN”

0 din 1, singurul elev care a dat examenul a picat

LICEUL TEHNOLOGIC “VICTOR JINGA”

2 din 12 elevi, adică 16% rată de promovabilitate – cea mai mare medie fiind 6,98

Felicitări tuturor absolvenților de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

14 comments

 1. Mihaela Luca

  Stam binisor cu Moroianu, sa vedem generatiile care vin…ne fac de ras sau vor fi mai buni?

 2. Daca pana si bibliotecara liceului e angajata "pe pile" este normal ca rezultatele sa fie slabe. Copiii ar trebui stimulati sa citeasca, nicidecum descurajati…

 3. -CHESTIA ASTA CU "CITITUL" SI "LECTURA" ,E O MOLIMA LA NIVEL NATIONAL,LA CARE AU CONTRIBUIT:O PARTE DIN CADRELE DIDACTICE,PILELE POLITICE,INTERNETUL CAT SI BARURILE SI CLUBURILE,CARE SUNT PLINE OCHI CU TINERE SI TINERI ELEVI SI ADOLESCENTI,CARE,IN LOC SA CITEASCA O CARTE,CITESC IN FUNDUL UNEI STICLE DE BERE,DE SAMPANIE SAU DE CONIAK,INCEPAND DELA VARSTELE DE 12…14 ANI…ETC!SA NE MAI MIRAM DE "PERLELE" /RASPUNSURILE DATE LA EXAMENE,DE ACESTI TINERI BRAVI!

 4. Un prieten imi spunea o anecdota zilele trecute: elevii care amesteca wisky cu cola pana la Bac, de cele mai multe ori dupa, amesteca nisip cu ciment. Cadrele didactice au partea lor de vina ,insa managerii(directorii) pot influenta acest flagel intr-un mod sau in altul. Am un exemplu la indemana…

 5. La "Moroianu" procentele corecte sunt:promotia 2014:85,71%,promotiile anterioare:9%,3 candidati din seriile trecute(2011,2012) nu s-au prezentat la examen.Cat despre comentariile domnului Panait…ma abtin,ca unul care nu le stie pe toate ,precum dumnealui!

 6. Cristina Tanase

  Liceul Moroianu a avut intotdeauna rezultate deosebite, atât la examenele nationale cat si la concursurile la care a participat.

 7. Domnu' Panait , actualizati-va informatiile si nu vorbiti in necunostinta de cauza . In Moroianu, din 19 elevi cati au intrat in bac, au picat doar 2. Cat despre "wiskey si cola" , de unde stiti dumneavoastra ca fiecare elev "bea de stinge"? Am terminat de 4 ani in Moroianu si ma pot mandrii cu cei care mi-au fost colegi; au ajuns profesori, jurnalisti, si chiar in fruntea unei librarii (apropo de stimulatul lecturii) si va asigur ca toti au avut aventurile lor in liceu, dar nu inseamna ca ajung zidari; si chiar zidar, ce e asa rusinos sa amesteci "nisip cu ciment" ? Multi astfel de muncitori va pot da clasa!!
  Si inchei cu urmatoarea intrebare : daca elevii nu invata si aleg sa bea, care e vina directorului?

 8. Domnule P. Observ ca si dumneavoastra sunteti un campion in dat cu parerea!Daca a-ti fi fost interesat de premiile obtinute la nivel judetean si national ,putea-ti constata ca v-ar fi ocupat un raft din biblioteca personala! Deh, e usor sa faci deservicii unei scoli care este parte a comunitatii noastre si sper ca si a dumneavoastra!

 9. Mihail Balboianu Apropo de perle, coniak, se scrie cognac sau varianta romaneasca coniac!

 10. Domnul care a comentat nu are informatiile corecte…ca sa nu fiu rea acum 🙂 eu am facut liceul la moroianul si sunt mandra ca l-am facut acolo….chiar are elevi buni acest liceu

 11. imi place vad ca profesori sunt din ce in ce mai buni

 12. Dl.Mihail Balboianu, se simte tanar, insa se afla la o a doua tinerete daca memoria nu ma inseala! 😉

 13. Bravo, pentru "Moroianu"! Sper ca la anul sa aiba 100%!

Leave a Reply