Home / Administratie / Reabilitari ample la Policlinica Sacele

Reabilitari ample la Policlinica Sacele

Policlinica Săcele îşi va schimba radical aspectul în 2014. Primăria Săcele a alocat pentru reparaţii suma de 485.000 de lei ce va fi folosită astfel:

– 142.000 lei pentru confecţionarea şi montarea de geamuri pentru tot imobilul, 6 uşi de exterior şi 30 de uşi pentru cabinetele medicale, toate acestea fiind deja în curs de executare;

– 247.000 lei pentru anveloparea şi termo-izolarea exterioară a policlinicii, deasemenea în curs de executare;

În stadiul pregătirii documentaţiei mai sunt şi următoarele investiţii:  refacerea instalaţiei de încălzire holuri şi a dispensarului TBC în valoare de 40.000 lei, refacerea scării principale de intrare şi amenajarea unui rampe de acces pentru persoanele cu handicap, investiţie de 42.000 lei şi modernizarea grupurilor sanitare, o investiţie cifrată la 14.000 lei.

DSCF1599În încercarea de a spori siguranţa pacientilor şi a cadrelor medicale ce activează în cadrul policlinicii, Primăria Săcele intenţionează o suplimentare bugetară pentru instalarea unor sisteme de monitorizare video interior/exterior cu transmiterea datelor online către Poliţia Locală Săcele.

Toate aceste reabilitări sunt o continuare a investiţiilor realizate în 2013, când s-a refăcut în proporţie de 80% instalaţia electrică din interiorul Policlinicii din Electroprecizia şi s-a sistat încălzirea centralizată a spaţiilor, încălzire ce producea pierderi uriaşe şi irecuperabile, trecându-se la o încălzire individuală pe bază de energie electrică.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Da cu toti cainii din cartier ce vor face????

Leave a Reply