Home / Actual / Regia Pădurilor Săcele susţine înfrumuseţarea oraşului

Regia Pădurilor Săcele susţine înfrumuseţarea oraşului

Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele îşi ia în serios şi misiunea de responsabilitate socială şi susţine comunitatea locală din oraşul nostru. Astfel, în primăvara acestui an, 1625 de puieţi de larice apţi pentru plantare au fost acordaţi sub formă de sponsorizare către comunitate în scopul participării la acţiunea “Plantează in România”.

Aceşti puieţi au fost distribuiţi şi plantaţi în curtea unor şcoli sau licee din Săcele, în fata blocurilor din cartiere sau în zone limitrofe pădurii.

Tot în acest an, Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele a oferit tot sub formă de sponsorizare către Primăria Municipiului Săcele 400 de puieţi ornamentali cu balot de pământ la rădăcina din speciile molid înţepător, Duglas, brad de caucaz şi stejar roşu, cu scopul înfrumuseţării spaţiilor verzi din oraş.

De altfel, Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele este pregătita şi pentru anii următori să ofere puieţi ornamentali care să înfrumuseţeze oraşul nostru, din pepiniera Vaida unde în prezent sunt circa 2600 de bucăţi, si din Pepiniera Garcini cu circa 4000 de bucăţi.

larice

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply