Home / Actual / Campania “Poveștile tinerilor proactivi” la Săcele
sursa foto garcini.ro

Campania “Poveștile tinerilor proactivi” la Săcele

Rețeaua CAN alături de Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov a demarat de la începutul acestui an, proiectul Proactivi pentru Gârcini, prin care aduc organizarea comunitară în cartierul Gârcini, Săcele, prin implicarea tinerilor din comunitatea locală. Începând cu luna aprilie 2016, cele două organizații lansează campaniaPoveștile tinerilor proactivi, ce se va întinde pe parcursul a trei luni.

În fiecare săptămână în perioada aprilie-mai-iunie vom afla mesajul și povestea unuia dintre cei 12 tinerii implicați în cadrul proiectului. Unul dintre mesajele ce se va regăsi în cadrul campaniei: “Știai că prin faptele noastre demne, putem fi un exemplu pentru toti cei din jur?”.

Această campanie are scopul de a conștientiza rolul tinerilor și al cetățenilor în implicarea comunitară, în rezolvarea problemelor locale, dar și de a combate discursul instigator la ură, atât de întâlnit în mediul online și offline.

Bannerele campaniei însoțite de mesajele și fotografiile tinerilor vor putea fi văzute pe pagina de facebook www.facebook.com/ProactivipentruGarcini precum și pe site-ul www.garcini.ro.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply