Home / Actual / REGIA PUBLICĂ LOCALĂ A PĂDURILOR SĂCELE RA angajează pădurar

REGIA PUBLICĂ LOCALĂ A PĂDURILOR SĂCELE RA angajează pădurar

REGIA PUBLICĂ LOCALĂ A PĂDURILOR SĂCELE RA, având sediul în Mun. Săcele, P-ţa Libertăţii, nr. 17, organizează concurs / examen pentru ocuparea, pe durata nedeterminată, a unui post de pădurar vacant, în cadrul R.P.L.P Săcele R.A.

Concursul / examenul va avea loc la punctul de lucru din Mun. Săcele, str. Fagului, nr. 46, judeţul Braşov, în data de 28.03.2024, ora 10:00 – proba scrisă şi ora 13:00 – interviu (proba orală).

CONDIŢII DE PARTICIPARE:
1. Studii obligatorii: Liceul silvic; – Şcoala Profesională – profil silvic ; – Curs calificare pădurar.
2. Documentele care vor fi solicitate pentru înscriere sunt:
a) – cerere prin care se solicită aprobarea conducătorului unităţii de a participa la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant anunţat;
b) – curriculum vitae;
c) – diplomă ce atestă studiile prevăzute la condiţiile de participare (original şi copie);
d) – adeverinţă privind vechimea în muncă (dacă este cazul);
e) – certificat de cazier judiciar;
f) – carte (buletin) de identitate (original şi copie) ;
g) – adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie care să ateste starea de sănătate , respectiv că este apt pentru angajare.

Dosarul de înscriere  în vederea participării la concurs / examen se depune în termen de 7 (şapte) zile calendaristice de la data apariţiei anunţului, punctul de lucru R.P.L.P Săcele RA – Săcele, str. Fagului nr. 46, jud. Braşov.

Detalii referioare la modul de desfăşurare al concursului / examenului, condiţii de participare, termenul de depunere al dosarelor de înscriere precum şi bibliografia aferentă vor fi afişate la avizerul R.P.LP. Săcele R.A. de la punctul de lucru mai sus menţionat.

Persoana de contact care vă poate furniza informaţii în acest scop  este Ghiurea Marinela, 0268/274.056.

Aici sunt banii dumneavoastră! Caracatița PSD continuă să toace sume impresionante la Săcele – Partea I-a – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia