Home / Actual / Aici sunt banii dumneavoastră! Caracatița PSD continuă să toace sume impresionante la Săcele – Partea I-a

Aici sunt banii dumneavoastră! Caracatița PSD continuă să toace sume impresionante la Săcele – Partea I-a

 

Cu orașul pe butuci, plin de șantiere electorale, gândite anume sa fie ”finalizate” în acest an cheie pentru Popa Virgil, pesediștii sau apropiații PSD ce au diverse firme sunt în continuare bine înfipți la buget și consumă sume impresionante din banii săcelenilor.

Rețeta succesului patentată de PSD este simplă! Folosirea contractelor din banii publici ca principală sursă de venituri în activitatea comercială a apropiaților, o adevărată clientelă de partid.

Totul cu binecuvântarea și sub stricta observație a lui Virgil Popa, cel care s-a laudat că nimic nu mișcă în Primărie fără știrea lui.

”Zeii lucrărilor publice la Săcele”, ani de profit si lucrari pe banda rulanta!

”Zeii lucrărilor publice la Săcele” sunt cei de la Caucazul Mare Comal SRL asa cum sunt porecliti de cativa oameni ce activeaza in acelasi domeniu.

Contractele sau lucrarile au curs pe banda rulanta in acesti ani pentru acest SRL, iar perioada de cand este Popa Virgil edil s-au dovedit foarte bogate. Pentru unii, desigur!

În 2023 această firmă a primit numai din partea Primăriei Săcele nu mai putin de 14 contracte/lucrari.

Acestea au ănsumat peste 780.000 lei. Impresionant, nu-i asa?

Firma de mai sus este si una multi-functionala, iar lucrarile sau serviciile efectuate sunt diverse: Reducere arbori periculosi,Toaletari arbori periculosi, Reparatii parcuri, Reparatii rampa, Servicii de tundere gard viu, cosit iarbă și buruieni, Platforme betonate, Imprejmuire ecoinsula, Reparatii terenuri de sport, Servicii de intretinere teren depozit deseuri Subobrej sau Reparatii gard cladire Asistenta Sociala

Puteti citi aici un articol precedent pe aceeasi tema Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea a VIII-a) – Saceleanul

Intreaga lista poate fi consultata mai jos, conform site-ului de achizitii publice SICAP: 

acest material este o opinie politica

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia