Home / Actual / Recomandare rutieră din partea Primăriei Municipiului Săcele

Recomandare rutieră din partea Primăriei Municipiului Săcele

reparatii-1Primăria Municipiului Săcele recomandă tuturor șoferilor riverani, precum și celor care tranzitează localitatea să folosească cât mai mult centura ocolitoare a localității.

În Municipiul Săcele în această perioadă au loc lucrări de înlocuire totală a conductei de gaz, precum și de îngropare a rețelei electrice, traficul prin oraș fiind astfel mult îngreunat.

Lucrările de înlocuire a conductei de gaz vor continua până în data de 30 noiembrie 2016, iar cele de îngropare a rețelei electrice până la sfârșitul anului.

Prin urmare, Primăria apelează la înțelegere din partea săcelenilor până la finalizarea lucrărilor și la folosirea la capacitate maximă a centurii ocolitoare a orașului de la podul Dârste până în cartierul Gârcini, cu varianta de acces spre zona Satulung/cartierul Electroprecizia, de la intersecția străzilor Câmpului și Zizinului.                                                    

conform comunicat Primăria Municipiului Săcele

Citește și: Unități școlare nu au concurenți la postul de director

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply