Home / Actual / Razie a polițiștilor rutieri la Săcele: Ce au descoperit aceștia timp de 4 ore pe străzile municipiului?

Razie a polițiștilor rutieri la Săcele: Ce au descoperit aceștia timp de 4 ore pe străzile municipiului?

La data de 9 iulie 2022, în intervalele orare 07.00 – 09.00 și 17.00 – 19.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului Săcele, județul Brașov.

Această acțiune a avut ca scop verificarea respectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii auto, asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră, precum și pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au efectuat 150 de testări cu aparatul alcooltest, au reținut 2 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumruile publice, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, a fost reținut și un certificat de înmatriculare.

Un personaj cheie din Primăria Săcele, declarat incompatibil de ANI. Primarul Popa Virgil închide ochii!! – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia