Home / Actual / (Editorial) Popa Virgil, corigent la atras bani guvernamentali! Săcele nici cât Teliu, nici cât Șoarș, nici cât Voila.
fotomontaj

(Editorial) Popa Virgil, corigent la atras bani guvernamentali! Săcele nici cât Teliu, nici cât Șoarș, nici cât Voila.

  • Edilul Popa Virgil ne face de râs!
  • Administrația de la Teliu o bate la fundul gol pe cea de la Săcele (detalii click AICI).
  • Săcele, localitate codașă la aprobarea finanțării prin Anghel Saligny

Dintr-o veste proasta nu se face spectacol, dar conducerea PSD de la Săcele, sub bagheta lui Popa Virgil nu înțelege mai nimic și se comporta exact așa cum o știu toți săcelenii: arogantă, superioară și suficientă. Ferească Dumnezeu să le spui ceva și să îi deranjezi!  

Dar suntem în coada județului și este normal să fie supărare mare în împaratia lui Popa Virgil, dupa ce imaginea de inginer-edil a ieșit șifonată după comparația cu Teliu.

Până la urmă despre ce discutăm aici? Săcele este o primărie condusa de PSD, la fel ca cea din Teliu. Municipiul Sacele avea alocată o sumă maximă de 10.000.000 lei prin Programul Anghel Saligny, iar comuna Teliu una de 4.000.000 lei. Și Săcelele și Teliul au obținut finanțare pentru câte 2 proiecte fiecare, însă la Săcele suma este de 13,7 milioane lei, iar la Teliu de … 21 milioane lei.

Și Sacelele și Teliul au câte un Popa la conducere: municipiul îl are pe edilul șef Popa Virgil, iar comuna limitrofă pe Popa Razvan, fost europarlamentar, pe postul de administrator public.

Deci Popa al lor este mai bun, mai priceput, mai cu relații decât Popa al nostru? Evident că da! Am spus aici și o vom repeta până vor înțelege toți săcelenii: administrația se face și cu relații, cu bună conduită, cu colaborare, cu spirit de echipă, cu prieteni și aliați… atât din alte partide, cât și din partidul tău. La acest capitol Popa Virgil de la Săcele este repetent! Nu are prieteni, susținători nici în randul PSD! Pe surse apropiate de PSD … nu-l inghite nimeni în propriul său partid.

De aici vine și șocul pesedistilor săceleni care nu pricep nici cât o ceapă degerată de ce OUG-ul care reglementa Anghel Saligny nu a fost respectat de Ministerul Dezvoltării.

Nu i-a interesat pe mai marii urbei săcelene nici când prin vocea președintelui Ciprian Sterpu, liberalii săceleni, au tras un semnal de alarma îndemnând la depunerea a cât mai multor proiecte pentru că există oportunitatea de a fi finanțate mai multe dintre acestea.

Îndemnul a fost primit cu aroganță, șmecherie și jigniri de PSD … vezi bine, consilierul județean Sterpu nu cunoaste programul Anghel Saligny. Ei bine, uite ca l-au cunoscut cei din Teliu, care au luat de 5 ori suma maximă admisă.

Ba și cei din Șoars de exemplu care accesează cam 21.000.000 lei (tot de 5 ori suma maximă admisă), cei din Voila cu 22.000.000 lei sau Râșnov cu 23.000.000 lei și lista poate continua.

Apropo, știti cât s-a aprobat la Tărlungeni, vecinii nostri geografici? 20.500.000 lei … 

Din păcate, Popa Virgil este un corigent al actualei faze a programului Anghel Saligny. Nu trece clasa nici dacă îl compari cu primarii PSD din județul Brașov. Cu PSD la Guvernare, Popa Virgil chiar nu mai are nicio scuză. Incompetența sa nu se mai poate ascunde sub explicații politice!

(acest editorial reprezintă o opinie politică)

Un personaj cheie din Primăria Săcele, declarat incompatibil de ANI. Primarul Popa Virgil închide ochii!! – Saceleanul

EXCLUSIV! Ce rușine! Sub Popa Virgil, Săcele nu este nici cât Teliu! – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia