Home / Actual / EXCLUSIV! Ce rușine! Sub Popa Virgil, Săcele nu este nici cât Teliu!

EXCLUSIV! Ce rușine! Sub Popa Virgil, Săcele nu este nici cât Teliu!

Minunea de la Teliu? Sau contraperformanța de la Săcele?

Cum să numim faptul că administrația de la Teliu, o comună mică și marginală a județului Brașov, va primi o finanțare de peste 21.000.000 de lei prin programul național de investiții Anghel Saligny, deși suma maximă acordată putea fi 4.000.000 lei? (după cum au AFIRMAT sus și tare pesediștii săceleni conduși de Popa Virgil).

Până la urmă și la Teliu și la Săcele conduc tot primari PSD, deci nicio scuză aici pentru Popa Virgil, primarul despre care am mai scris că nu are intrare și susținere nicăieri, nici măcar în PSD și că ține municipiul într-o izolare administrativă fără precedent.

Teliu, 21.000.000 milioane de lei – Săcele, 13.700.000 lei

Modernizarea infrastructurii rutiere, în comunitatea marginalizată din comuna Teliu si Realizare rețea de canalizare în comuna Teliu, județul Brașov (etapa a II a) sunt cele 2 proiecte pentru care finantarea totala este de 21.000.000 lei.

De partea cealaltă, municipiul Săcele a depus DOAR 2 proiecte în valoare totală de aproximativ 13,7 milioane de lei, pentru rețeaua de apă și canalizare a cartierului Cernatu.

De ce au reușit să câștige cei din Teliu de 5 ori mai mulți bani decât suma maximă arondată unei comune și Săcelele nu s-a gândit să depună mai multe astfel de proiecte, asta numai un inginer ca Popa Virgil o poate spune?!

Dacă presupunem urmând exemplul Teliu, ca și Săcelele ar fi primit o sumă mult mai mare.

În schimb administrația de la Săcele, condusă de Popa Virgil și girată în Consiliul Local de PSD și UDMR, au preferat să acceseze un împrumut de 40.000.000 lei.

Mulți săceleni sunt revoltați în aceste zile… dar este doar începutul…

Citiți mai jos pentru reamintirea dvs!

Popa Virgil, un primar depășit de moment și de primarii mai tineri din județ. Suma mică cerută de administrația de la Săcele din PNDL 3 – Anghel Saligny – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia