Home / Actual / PUZ de blocuri cu 2 etaje pe strada Câmpului, la intersecție cu strada Iernii din Săcele

PUZ de blocuri cu 2 etaje pe strada Câmpului, la intersecție cu strada Iernii din Săcele

Usor-usor strada Campului din Sacele ( ocolitoarea municipiului – DN1A) devine o artera interioara a municipiului prin dezvoltarea de o parte si de cealalta a diverse PUZ-uri fie ele industriale, fie de servicii sau de locuinte individuale.

Iata ca acum este randul unui PUZ de locuinte colective, ce urmeaza conform documentatiei tehnice, sa fie compus din blocuri pe un nivel de inaltime de P+2 etaje.

Terenurile ce urmează a fi reglementate prin PUZ sunt situate în intravilanul municipiului Săcele, între strada Iernii și str. Câmpului – DN1A si au o suprafata de aproximativ 14.000 mp, iar accesul se realizează din str. Iernii (drum de pământ cu o lățime cuprinsă între 3,6m și 4m), care este racordată la str. Câmpului – DN1A (drum asfaltat cu o lățime cuprinsă între 10m și 13m).

În vecinătate, în partea de nord-vest a zonei reglementate s-au aprobat deja Planuri Urbanistice Zonale pentru construirea de locuințe, iar în partea de nord-est se află o platformă cu numeroase construcții care au destinația de prestări servicii, comerț, producție etc. (reparații hidraulice, service auto, magazine de anvelope, haine, etc), spații de cazare, pepinieră de pomi, fabrică de mezeluri etc. (zona CAP Turcheș).

Cel puțin 30% spații verzi și 1 sau 2 locuri de parcare per apartament

Initiatorul mai precizeaza ca spatiile verzi amenajate pe parcela respecta H.G. nr. 525/1996 anexa nr. 6 – minim 30%, dar nu mai putin de 2 mp pe cap de locuitor si tot acesta spune ca vor fi proiectate.

Conform PUZ Locurile de parcare se vor asigura in interiorul parcelei si vor fi calculate astfel:
– minim 1 loc de parcare pentru fiecare apartament cu suprafata utila sub 100 mp.
– minim 2 locuri de parcare pentru fiecare apartament care va depasi suprafata utila de
100mp.

Pentru spatiul comercial prevazut la parterul unuia dintre clădiri si pentru vizitatori sunt prevazute 25 de locuri de parcare, iar pentru constructiile ce înglobeaza spatii cu diferite destinatii, pentru care exista norme diferite de dimensionare a parcajelor, vor fi luate în considerare cele care prevad un numar mai mare de locuri de parcare conform H.G. nr. 525/1996.

Spatiul destinat locurilor de parcare va fi amenajat astfel incat sa poata fi instalata o statie
dubla de incarcare pentru autoturismele electrice si/sau hybrid plug-in.

Mai multe informatii click PUZ propus aici!

PUZ-ul Sea View Residence din Bunloc este în dezbatere: 9 vile uni-familiale, ce vor fi construite în segmentul de lux – Saceleanul

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia