Home / Actual / (Tărlungeni) Oprit de un control al Poliției, un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”

(Tărlungeni) Oprit de un control al Poliției, un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au desfășurat, la data de 30.10.2022, o acțiune, care a vizat depistarea și tragerea la răspundere a conducătorilor de vehicule aflați sub influența alcoolului.

Astfel, în jurul orei 08.50, cadrele de poliție au oprit pentru control, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, pe un drum judetean dintre localitățile Tărlungeni și Budila.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date aparținând Poliției Romane, s-a stabilit că acesta avea permisul de conducere reținut și drepul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin.2 din Cod Penal, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Cupa Centenarului la Cros pe 4 noiembrie la Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia