Home / Actual / Puteţi susţine proiectul săcelean “My Way” la Braşov Heroes

Puteţi susţine proiectul săcelean “My Way” la Braşov Heroes

Crezi ca este posibil sa te distrezi, sa-ti faci noi prieteni si in acelasi timp sa-ti aduci contributia pentru o lume mai buna?
Raspuns: DA! Cum poti face asta? Cum poti ajuta tinerii din Săcele?
Ne poţi ajuta în 3 feluri:

1. Donând o sumă de bani pentru cauza noastră
2. Participând la crosul Braşov Heroes şi direcţionând banii de participare spre cauza noastră
3. Promovează cauza noastră. Spune la cât mai multe persoane! Cu cât suntem mai mulţi, cu atât suntem mai puternici!

Daca te inscri in cusa pana pe 9 Octombrie beneficiezi de pretul redus (70 cursa scurta, 80 cursa lunga). Dupa aceasta data preturile vor creste.

mz wai MareDespre Proiectul My Way

“Intram in zorii vietii plini de entuziasm si ganduri marete! Suntem gata sa schimbam lumea intr-o lume mai buna! Cati dintre noi ne pastram entuziasmul si energia pana la sfarsit? De ce ne-am abandonat visele? Ca angajatori ne intrebam mereu unde mai gasim in ziua de azi oameni buni, cu calitati morale deosebite, in care putem avea incredere si care vor sa munceasca?

Acestea sunt cateva din intrebarile de la care a plecat proiectul My Way.

My Way este un proiect dedicat copiilor proveniti din familii fara posibilitati financiare (someri, familii destramate, familii cu venituri de subzistenta etc), copii care isi doresc ceva mai mult de la viata. Sunt copii care inteleg ca, in viata, poti alege calea pe care o vei urma si profita de orice sansa li se ofera. Sunt copii care vor sa-si depaseaca conditia si sa-si faca o viata pe care familia si mediul in care traiesc nu le-o poate oferi.

Proiectul My Way a inceput in Aprilie 2015, si deja un numar de 12 copii au beneficiat de cursurile oferite in cadrul proiectului (educatie financiara, comunicare, lidership, antreprenoriat, public speaking). Aceste cursuri sunt gratuite si sunt sustinute de formatori autorizati.

Ce urmarim prin acest proiect?

Avem doua directii pe care mergem:

  1. Cursuri: dezvoltare personala (incredere in sine, dezvoltarea talentelor personale, valori morale etc) , comunicare, educatie financiara, lidership, dezvoltarea indemanarii practice, antreprenoriat, mentoring, orientare profesionala
  1. Pachete de start – up: Pentru cei care reusesc sa promoveze cursurile, dorim sa-i ajutam sa intre cu dreptul in viata. Pentru asta, le oferim niste pachete de start –up in functie de domeniul in care doresc sa se dezvolte. Aceasta initiative este autosustenabila; cei care le obtin, trebuie sa returneze banii in decurs de un an de zile din profitul pe care il fac din afacerea pornita, pentru a putea beneficia si altii copii de acest ajutor.”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply