Home / Actual / Punctaje maxime și premii pentru trupele Alegria la concursurile din Ploiești și București

Punctaje maxime și premii pentru trupele Alegria la concursurile din Ploiești și București

Pofta mare de dans si de rezultate bune de care v-am povestit ieri pe Saceleanul.ro este demonstrata si de prestatia trupelor de dans Alegria, poate cea mai puternica si premiata scoala de dans din municipiul Sacele.

Sub bagheta coregrafei Anca Poputoaia, nivelul artistic al fetelor de la Alegria a fost încă de la înființare unul foarte înalt, iar rezultatele obținute sunt ca de obicei pe măsura muncii și a efortului.

Sâmbătă, 5 iunie, în cadrul puternicului concurs Original Dance Star din București, trupele Karisma și Unique au obținut 2 locuri I și un loc II.

Karisma a urcat pe scenă cu un dans japonez, pentru care a primit locul al II-lea, iar Unique cu un dans contemporan și un piano dance, ambele câștigătoare (locul I)

Tot în cadrul Original Dance Star se poate vota timp de 5 zile pentru premiul de popularitate ce poate reveni Alegria Dance Studio dacă veți vota.

Pentru aceasta trebuie să dați un comentariu cu numele școlii Alegria Dance Studio Brașov la linkul de mai jos CLICK AICI!

Alt concurs, alte reușite, de această dată la Ploiești– Bonito Dance – acolo unde trupa Alegria a luat locul I cu punctaj maxim 120 puncte din 120 (cu dansul Rain) și tot locul I cu dansul Army.

Astfel, în weekendul trecut, 40 de cursante ale Alegria Dance Studio Brașov au fost implicate în obținerea acestor frumoase performanțe pentru care le felicităm și noi.

Sâmbătă, 12 iunie, alte 3 trupe ale școlii de dans Alegria vor participa la Reduta la Festivalul Trans-national de dans Millenium Legend Dancers.

Le tinem pumnii atât lor, cât si altor săceleni ce ne vor reprezenta in aceasta perioada in diverse competitii artistice.

Electroprecizia: Compania săceleană susține demersurile autorităților în lupta împotriva răspândirii virusului Covid-19

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia