Home / Actual / PSD-ul a decis! Vrea rapid amnistie pentru infractori. Printre delegații ce au spus DA se află și un săcelean foarte fericit

PSD-ul a decis! Vrea rapid amnistie pentru infractori. Printre delegații ce au spus DA se află și un săcelean foarte fericit

Se golesc pușcăriile în curând și asta deoarece PSD-ul a decis să meargă până la capăt cu o OUG cu amnistia și grațierea condamnaților.

Potrivit unor informații de ultimă oră, o OUG pe amnistie și grațiere ar urma să fie dată până la 15 ianuarie.

Proiectul de OUG ar fi redactat deja de ministrul justiției, Tudorel Toader și s-ar referi la pedepse de până la 10 ani închisoare. 

 Marian Oprișan, baronul de Vrancea, a cerut partidului său să dea amnistie şi graţiere.

Solicitarea a fost făcută în Consiliul Naţional al partidului care se desfăşoară la Parlament si a fost primită cu aplauze de colegii de partid.

Despre un moment zero în justiţie a vorbit şi partenerul de guvernare, Călin Popescu Tăriceanu (ALDE).

La acest Consiliul Naţional al PSD a participat și o delegație din partea Brașovului, din care a făcut parte și primarul de la Săcele, Virgil Popa.

O fotografie postată de europarlamentarul Răzvan Popa îl surprinde Virgil Popa vizibil satisfăcut și fericit alături de colegii săi.

Misiunea a fost îndeplinită!

“Mulțumim”, domnule primar!

foto cover pagina Facebook Razvan Popa

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia