Home / Actual / În perioada 17-21 decembrie, săcelenii pot cumpăra brazi la preț de producător în cadrul „Târgului de Pomi de Crăciun”

În perioada 17-21 decembrie, săcelenii pot cumpăra brazi la preț de producător în cadrul „Târgului de Pomi de Crăciun”

În perioada 17-21 decembrie 2018 se organizează pe raza municipiului Săcele un „Târg de Pomi de Crăciun”, eveniment în cadrul căruia Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele va oferi spre vânzare 300 de exemplare pomi de Crăciun.

Locația este depozitul de material lemnos din Săcele, strada Zizinului Nr.13 (CAP Doina).

Aceștia sunt din speciile Abies nordmanniana (brad de Caucaz), Picea pungens (Molid Intepator) și Pseudotsuga menziesii (Douglas) cu înălțimi cuprinse între 0,7 – 2,5 m, fiind oferiți celor interesați la pretul de 54,62 lei fara T.V.A. (65 lei cu TVA inclus).

Conform adresei RPLP Săcele, există și posibilitatea comercializării aici a brazilor și molizilor ce provin din confiscări, prețul acestora fiind simțitor mai mic decât al celor proveniți din pepinieră, respectiv între 9 și 48 lei.

În functie de necesitate, numărul de pomi de Craciun poate fi suplimentat.

Proiectul a fost inițiat și susținut de consilierul local Ciprian Sterpu (PNL) și a fost votat în unanimitate de plenul Consiliului Local Săcele.

Acest eveniment este unul necesar şi solicitat de cetăţenii municipiului Săcele, mulţi dintre aceştia fiind nevoiţi în anii precedenți să se deplaseze până în municipiul Braşov pentru a putea achiziţiona un brad.

Orașul topoarelor! După ce a prăduit Casa Fundației Ceangăilor din Săcele, un individ a atacat polițiștii cu toporul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia