Home / Actual / Orașul topoarelor! După ce a prăduit Casa Fundației Ceangăilor din Săcele, un individ a atacat polițiștii cu toporul

Orașul topoarelor! După ce a prăduit Casa Fundației Ceangăilor din Săcele, un individ a atacat polițiștii cu toporul

Incident în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Săcele. În timp ce se afla în patrulare, un polițist a fost atacat de un localnic, conform realitateadebrasov.net

Totul a început aproape de ora 2.00 dimineața, atunci când polițiștii din Săcele, aflați în misiune împreună cu un jandarm, au fost sesizați că a fost spart un geam al Casei Fundației Ceangăilor.

Ulterior, oamenii legii au găsit o persoană suspectă, ascunsă în spatele clădirii unei societăți comerciale. Aceasta s-a speriat și a luat-o la fugă.

A fost somată să se oprească, nu a vrut, dar, mai mult, a și atacat polițistul cu un topor. Noroc că agentul s-a ferit la timp și nu a fost lovit.

După o urmărire de mai bine de doi kilometri, suspectul s-a oprit, a aruncat toporul, a fost imobilizat și dus la secția de poliție. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Săcele, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru tentativă de tâlhărie calificată, tentativă de furt calificat și ultraj.

Pe numele lui, Judecătoria Brașov a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma verificărilor s-a stabilit că dintr-o magazie aflată în curtea fundației au fost furați mai mulți paleți cu lemne. A rezultat și că persoane încă necunoscute au încercat să sustragă bunuri din magazia unei societăți comerciale aflate în zonă.

Valoarea totală a prejudiciului produs este de aproximativ 7.000 de lei.

NIMIC pentru Săcele de la Guvernul PSD Dăncilă, 500.000 lei de la Consiliul Judeţean Braşov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia