Home / Actual / PSD și UDMR au trecut la împărțit funcții cheie la Săcele

PSD și UDMR au trecut la împărțit funcții cheie la Săcele

Alianța dintre UDMR și PSD funcționează foarte bine la Săcele pentru ca cele doua formațiuni politice par făcute să lucreze împreună.

După ce și-au dat mâna au trecut la fapte și au votat împreună viceprimarul, pe consilierul Gellert Geczi, nimeni altul decat vicele demis tot de către PSD in 2017.

Dar nu s-au oprit aici! Pesediștii și udemeriștii săceleni au trecut în preluarea comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local.

Așa cum Saceleanul.ro a arătat zilele trecute, cu toate că PNL cu 9 mandate de consilieri din 19, era îndreptățit statistic și electoral să conducă 2 din cele 4 comisii de specialitate din cadrul Consiliului local, coaliția construită prin birourile primarului Virgil Popa a fost de altă părere.

Astfel, pesediștii și udemeriștii au bătut palma să împartă comisiile după poftele lor.

La final, PSD a obținut 2 președinți și 2 secretari de comisie, UDMR 1 președinte și 2 secretari de comisie, iar PNL 1 președinte de comisie.

Asta deși PNL a fost cel mai votat partid din Săcele la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Au trecut la împărțirea Consiliilor de Administrație!

Conform unei hotărâri de consiliu local ce va fi votată la următoarea ședință, coaliția PSD+UDMR a pus ochii pe locurile din Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Săcele.

Primarul Popa Virgil a inițiat materialul ce prezinta necesitatea desemnării a unui număr de 3 consilieri locali din cadrul Consiliului Local al Municipiului Sacele, 2 membrii și un supleant, pentru a face parte din Consiliul de administrație al Spitalului Municipal Săcele

Aici, PSD si UDMR îi vor impune pe doamna Teonia Voicescu, pe doamna Felicia Coman (ambele PSD) și pe domnul Sandor Toth (UDMR), numele acestora fiind deja trecute pe proiectul de hotărâre.

Începe marea ciolăneală pesedisto-udemeristă!

Viceprimarul alianței PSD+UDMR își face campanie la Parlamentare, în timp ce săcelenii își repară singuri drumurile

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia