Home / Actual / Viceprimarul alianței PSD+UDMR își face campanie la Parlamentare, în timp ce săcelenii își repară singuri drumurile

Viceprimarul alianței PSD+UDMR își face campanie la Parlamentare, în timp ce săcelenii își repară singuri drumurile

Bucuros și mândru nevoie mare că a fost votat viceprimar de către alianța PSD+UDMR de la Săcele, consilierul Gellert Geczi s-a apucat de treabă!

Adică de campania electorală pentru Parlamentare, acolo unde candidează pe lista UDMR pentru Senat.

Pe pagina personala de Facebook au și aparut reclamele în care acesta se semnează din postura de viceprimar și spune că este extrem de important ca (și) comunitatea noastră să aibă reprezentare parlamentară, deoarece cred că doar un reprezentant maghiar din județul Brasov poate oferi o soluție eficientă la problemele noastre […]”

Totul este o mare minciună! Șansele UDMR de a câștiga un senator de Brașov sunt atât de mici, încât din punct de vedere statistic devin irelevante.

Vom publica în curând o altă opinie avizată (și sinceră) din interiorul UDMR, care spune că de fapt voturile de aici sunt folosite la nivel național pentru a trimite în Parlament senatori și deputați minoritari în alte județe.

În acest mod voturile săcelenilor simpatizanți ai UDMR se duc către Covasna, Satu Mare sau Oradea (de exemplu), iar noi rămânem cu buza umflată și ne miram de ce ne ocolesc marile proiecte de infrastructură.

Nu este prima dată când acest politician local ”vinde gogoși” în campania electorală. La alegerile locale din 27 septembrie acesta a candidat pentru fotoliul de primar. Din aceasta postură, conform spuselor unor săceleni de etnie, candidatul UDMR la Primăria Săcele mergea prin oraș și trombonea (așa rezultă din declaratia acestora) cu zâmbetul pe buze că ”matematic există șansă de a avea un primar maghiar”. (am dezvoltat subiectul AICI!)

Timpul și ”mariajul oficializat” dintre PSD si UDMR de la Săcele au demonstrat că totul era o strategie pentru a rupe niște voturi de pe zona de centru-dreapta.

În timp ce viceprimarul este în campanie electorală, ulițele săcelene sunt pline de noroi și gropi

Noul viceprimar avea ocazia să demonstreze rapid că este pus pe fapte mari din punct de vedere administrativ. Omul nu este nici la prima experiență de acest gen, cunoaște primaria și aparatul de specialitate. Avea toate elementele să se apuce de treabă!

Dar în loc să fie preocupat de municipiul unde a fost proaspăt uns viceprimar și de unde își va lua răsplata politică sub formă de salariu generos, Gellert Geczi își face campanie pentru Parlamentare.

Până la urmă săcelenii au dreptul să pună o întrebare legitimă: De ce a mai dorit acest domn să fie viceprimar, dacă are atât de multe șanse să ajungă senator? Care dintre cele doua poziții politice este doar de ochii lumii? Cea de viceprimar sau cea de candidat senator cu șanse?

Până primesc săcelenii răspunsuri și până se apuca domul alpolgarmestere de treabă săcelenii stau în noroi și gropi, așa cum au fost deja obișnuiți.

Ba unii din disperare s-au apucat singuri de treabă, cum sunt cei din zona Baciu care au început să-și repare ei drumul cum pot. Primăria a uitat de modernizarea strazii Carierei, intersecție cu Bunloc, unde măcar niște piatră putea să puna noul viceprimar.

Situația este la fel de gravă și pe multe alte străzi, dar fotografiile ”vorbesc” mai mult decât cuvintele!

Și-au primit răsplata? PSD și UDMR au bătut palma pentru încă 4 ani de “gellerismo-geczisme”* la Săcele

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia