Home / Actual / PNL Săcele: ”Pentru viceprimar, noi am propus un om curat, cu o imagine bună, un antreprenor cu experiență”

PNL Săcele: ”Pentru viceprimar, noi am propus un om curat, cu o imagine bună, un antreprenor cu experiență”

”PNL Săcele consideră că a trecut vremea celor care trag sforile prin birouri oculte, lucrează pe la spate și în defavoarea cetățeanului.

Am demonstrate că PNL Săcele este o organizație corectă! Am reformat partidul, am aplicat criterii de integritate morală și profesională, am adus oameni noi și curati si am fost votati masiv de saceleni.

Dragi săceleni, una dintre temele noastre de campanie a fost transparentizarea deciziilor politice și administrative la Săcele, de aceea vrem să prezentam pozitia noastra fața de alianța PSD+UDMR din municipiul nostru.

Ne dorim un alt model de politică, motiv pentru care facem cateva precizari pentru publicul săcelean referitoare la ultimele evenimente cum ar fi alegerea viceprimarului.

  • Au fost 2 candidați pentru funcția de viceprimar. Izabella Paniti din partea PNL a primit 9 voturi (toate PNL) și Gellert Geczi din partea UDMR care a primit 10 voturi (7 PSD + 3 UDMR).
  • Am propus-o pe doamna Izabella Paniti pentru ca am considerat că este o alegere potrivită. Un om curat, aflat la primul mandat de consilier local, cu o imagine foarte bună, o susținatoare a tuturor cauzelor civice din Săcele, dar și un antreprenor cu experiență.
  • De partea cealaltă, am considerat că dl. Gellert Geczi nu mai merită încă un mandat de viceprimar având în vedere că în precedentele sale experiențe în această funcție a esuat lamentabil. Intâi a fost un viceprimar fără rezultate în 2012-2016, pentru ca ulterior în 2016-2017 să intre în conflict politico-administrativ cu primarul PSD Virgil Popa și să fie demis.
  • Nu am dorit ca din punct de vedere administrativ să mai trecem prin astfel de experiențe nefaste și de aceea, fără a avea vreo înțelegere cu vreun alt partid, am propus un om curat, care să aducă un aer proaspăt în administrație
  • UDMR a refuzat să colaboreze cu PNL și a ales să o facă cu PSD, începând din acest moment cele 2 partide PSD și UDMR fiind într-o cârdășie politică din care orașul va pierde.
  • Urmează o împărțeală pe funcții între PSD și UDMR, viceprimar, comisii de specialitate, oameni în Consiliile de Administrație, totul în defavoarea locuitorilor orașului nostru.
  • Îi solicităm public liderului UDMR Săcele, Gellert Geczi, să ne descrie promisiunile “financiare” și de posturi în administrație și prin consiliile de administrație la Săcele negociate de dânsul cu PSD sau promise de acest partid. 

Echipa PNL Săcele va continua să demonstreze că face politică în favoarea adevărului, a modernizării administrative și a săcelenilor per ansamblu.

Nu vom intra în jocuri de culise, nu vom accepta initiațive ce fac rău comunității și oamenilor, vom avea idei și propuneri constructive și vom apăra banul public.

Ușor-ușor, toți săcelenii vor înțelege că PNL Săcele este principalul partid din municipiu, orientat spre progres, deschis oamenilor și complet reformat”

conform comunicat al organizației PNL Săcele

Atribuțiile de parlamentar îmi vor oferi șansa să ajut comunitatea săceleană

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia